Håndballtilbud for barn og unge, i alderen 10-18 år, med funksjons- og utviklingshemming.

Postet av SPKL Rollon den 9. Sep 2019

Spkl Rollon starter opp med håndballtilbud for barn og ungdom, i alderen 10-18 år, med funksjons- og utviklingshemming.
Vi har oppstart allerede denne uka: Onsdag 11.september kl 19.30 i Larsgårdshallen.
Ser dette spennende ut? Se vedlagt invitasjon, møt opp og bli med 😃


0 Kommentar

Stamina Trening endrer navn til Family Sports Club - Sjekk medlemstilbud

Postet av SPKL Rollon den 23. Aug 2019

Sportsklubben Rollon sin gode samarbeidspartner, Stamina Trening, bytter nå navn til Family Sports Club og har oppgradert alle senter med ny kondisjonsavdeling, utvidet frivektsområde og mye mer. 

Spkl Rollon har en ekstra god avtale på medlemskap som inkluderer bruk av alle senter og gruppetrening. Kom og prøv oss gratis i en uke og få en smakebit av spennende nyheter og  byens største gruppetreningsplan! 

Vi garanterer smilepuls og hverdagsenergi 😊


0 Kommentar

Ny daglig leder i Spkl Rollon

Postet av SPKL Rollon den 9. Mai 2019

Påtroppende ny daglig leder, Bjørn Marius Rørvik og styreleder Rolf Hansen. 

Det er med stor glede Hovedstyret kan meddele at vi har ansatt Bjørn Marius Rørvik som ny daglig leder i Sportsklubben Rollon.  

Bjørn Marius kommer fra jobb i Norges Håndballforbund, og er allerede en person mange i klubben kjenner til gjennom sitt engasjement og virke i håndballgruppa. Bjørn Marius starter opp 1. august.0 Kommentar

ROLLON-SIF/HESSA 5-1

Postet av SPKL Rollon den 29. Mar 2019

Tekst hentet fra Rollon A-lag sin FB-side:

Under en uke etter det sure cup-tapet mot Herd var det klart for ny kamp. Denne gangen var det divisjonskollegaen fra vest som stod på andre siden. Og som sist mot Herd blåste det også denne gangen stiv kuling med storm i kastene. Rollon gjorde en god del bytter på laget i forhold laget som startet mot Herd, men det så ikke ut til å svekke laget nevneverdig, for dette var enveiskjøring fra start til slutt.

Rollon dominerte både i mot- og medvind og at de bare klarte å score fem mål er smått utrolig. Denne kampen burde de ha vunnet med 7-8 mål, minst! Målscorere var Rørvik, Østrem, Drevik og Blindheim x 2.

Her er trenerens kommentar;

Hva syns du om kampen?
«Vi spiller tidvis veldig bra, men slurver for mye og er litt unøyaktige. Det fører blant annet til at vi misbrukt mange opplagte scoringsmuligheter»

Dere gjorde en del bytter på laget etter sist kamp, kan du si litt om tanken bak disse byttene?

«Vi har en stor stall og vi ville se flere spillere i aksjon. Det nærmer seg seriestart og det er viktig at alle har fått muligheten til å vise hva de er god for. Vi valgte også å hvile noen spillere som har spilt mye og noen som sliter med skade.»

Føler du at dere er i rute til seriestart?

«Tja, det er for mange som enda ikke er i god nok form og som har et godt stykke igjen før de tilfredsstiller kravene vi har til løpskapasitet. Vi har som sagt så mange gode spillere at det kan til slutt være kondisjonen som blir tungen på vektskålen når vi tar ut troppen og laget. Vi spiller nemlig en type fotball som krever god utholdenhet»

Bildet: Kampen bød på et etterlengtet mål fra Torkild Rørvik.  


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline