A-laget med en hyggelig avslutningsfeiring etter sesongen

Postet av Jevnaker Senior A den 22. Okt 2023

Etter kampen mot Stoppen samlet laget seg til en hyggelig aften på klubbhuset med ligakamper på Tven, god mat & godt drikke, quiz og premieringer.

Toastmaster og ansvarlig i gjennomføringen var vår egen lagkaptein Bendik Svensbråten.

Kåringene som ble avholdt var:

• Årets toppskårer
  • Årets joker
  • Årets stjerneskudd
  • Årets spiller

Årets spiller, Cato Larsen Haugom - flankert av lagkaptein Bendik Svensbråten.

Årets joker, Oddur Karl Heidarsson

Årets stjerneskudd, Ragnar Fredriksen Wendelborg

Årets toppskårer, Aleksander Bakken Tveter (fikk pokalen i garderoben)

Avslutter sesongen i 4 div med nok en flott seier!

I siste kamp for sesongen i 4 div vinner Jevnaker over Stoppen med 4-2.

På en sur høst dag med snø i lufta og masse vind ble det en jevn kamp som bølget frem og tilbake og ingen av lagene klarte å rive til seg ett dominerende spill. Ikke for mange sjanser heller så vi gikk til pause med 0-0.

Etter pause kom Jevnaker ut med litt mere trykk og fikk betalt for innsatsen med nok en strålende ATB skåring etter 58 minutter. Etter 65 minutter fikk Herman Paulsen Rørvik gleden av å sette sitt første mål for Jevnaker på senior nivå. Kun 4 minutter etter å bli byttet inn setter Robel H. Sium sitt første mål for Jevnaker også, etter 76 minutter. Jevnaker leder da 3-0 og ser ut til å full kontroll før Stoppen plutselig våkner igjen og setter 2 raske mål etter 79 og 81 minutter og spenning stiger på stadion. Kampen bølger frem og tilbake helt til overtid hvor Markus Øverby "dreper" kampen etter 92 minutter.

Jevnaker går da i garderoben med nok en seier i en sterk høstsesong. Veldig gøy at 2 unggutter også får sine første mål på senior nivå.

Vi ender da opp til slutt på 7 plass med like poeng som Modum på 6 plass, men har dårligere målforskjell.

Kampfakta:
Svelvik-Jevnaker 4-2 (0-0).

Mål: 0-1 (58) Aleksander Bakken Tveter, 2-0 (65) Herman Paulsen Rørvik, 3-0 (76) Robel H. Sium, 4-2 (92) Markus Øverby

Gule kort:  Sander Hamborg, Robel H. Sium og Markus Øverby

JIFs lag: Ulrik Berg Rian; Oliver Lafton, Oddur Karl Heidarsson, Reidar F. Wendelborg; Markus Øverby, Sander Hamborg, Bendik Svensbråten, Simen S. Olsen,  Remond Macougne Mendy ,Herman Paulsen Rørvik, Aleksander Bakken Tveter.

Benyttede innbyttere: Cato Haugom, Mikkel Opdahl, Robel H. Sium, Frederic Daniel Miancho, Adrian A. Sallaup, Kujtim Ismajli

Ubenyttede reserver: INGEN

Siste seriekamp for a-laget på lørdag

Postet av Jevnaker Senior A den 18. Okt 2023

Jevnaker møter Stoppen i siste seriekamp i årets 4 divisjon. Kampen starter 15:00 og går på kunstgresset. Da er det bare å sette av lørdag ettermiddag til litt skikkelig underholdning på stadion.

JIF har vist god høstform og sanket bra med poeng, sist med en sterk seier på bortebane over Svelvik.

Vi ligger på 7 plass og trenger poeng for å sikre den. Eiker/Kvikk ligger bare 3 poeng bak på 8 plass og bedre målforskjell.

Ps... HVIS vi skulle vinne med 19 mål og Modum taper så blir det 6 plass..

Ny sterk borteseier, denne gangen over Svelvik

Postet av Jevnaker Senior A den 14. Okt 2023

Nok en sterk borteseier, denne gangen over Svelvik med 2-1.

Drømmestart til Jevnaker med ett kanonskudd av Markus Øverby etter 5 minutter. Svelvik utlignet etter 28 minutter. Resten av kampen ble det mye frem og tilbake frem til Sander Hamborg blir matchvinner på tampen av kampen etter 86 minutter.

Ikke en god kamp, men det ble vanskelig på en trang bane og ett Svelvik som slo mye langt. Det ble også en skikkelig knokkelkamp med mye kjemping, som vanlig mot Svelvik.

Laget viser en sterk moral som klarer å dra dette i land. Enda mer imponerende er det å se alle ungguttene som viser seg frem, også i slike vanskelige kamper.

Sesongen har uansett vært bra, tross alt! Vi har hatt sykdom og skader hele sesongen og har ikke stilt det samme laget i 2 kamper på rad. Vi har i tillegg fått i gang flere unge spillere som har fått bra med spilletid.

Neste og siste kamp for JIFs a-lag: Jevnaker - Stoppen (h) lørdag 21.oktober.

Kampfakta:
Svelvik-Jevnaker 1-2 (1-1).
Mål: 0-1 (5) Markus Øverby, 1-2 (86) Sander Hamborg

Gule kort:  Oliver Lafton og Joakim Amandus Nilsen

JIFs lag: Cato Haugom; Oliver Lafton, Joakim Amandus Nilsen, Frederic Daniel Miancho , Reidar F. Wendelborg; Markus Øverby, ; Sander Hamborg, Simen S. Olsen,  Remond Macougne Mendy ,Herman Paulsen Rørvik, Aleksander Bakken Tveter.

Benyttede innbyttere: Adrian A. Sallaup

Ubenyttede reserver: Robel H. Sium, Mikkel Opdahl, Ulrik Berg Rian

Sterk borteseier over Modum

Postet av Jevnaker Senior A den 5. Okt 2023

En sterk borteseier over Modum som nok stod som favoritter før kampen.

Drømmestart til Jevnaker med ATB skåring etter 2 minutter. Gleden var dog kortvarig da Modum utlignet 4 minutter senere. Sander Hamborg tilbake etter karantene setter den i mål etter 36 minutter og Jevnaker leder 1-2 som også blir pauseresultatet.

Etter pause bytter Herman P. Rørvik med Mikkel Opdahl og Jevnaker øker ledelsen til 1-3 med Markus Øverby etter 52 minutter. Modum reduserer til 2-3 etter 59 minutter. Mikkel Opdahl drar på seg ett gult kort etter 66 minutter før ATB øker ledelsen igjen til 2-4 etter 80 minutter.

Noen bytter på tampen av kampen hvor Adrian A. Sallaup kommer inn for Joakim Amandus Nilsen etter 80 minutter og Magnus Smeby Fjørtoft for Aleksander Bakken Tveter etter 90 minutter. Både Adrian og Magnus klarer å få gule kort på overtiden etter 91 og 93 minutter.

En sterk seier som gir JIF mulighet til å kjempe om 6 plassen.

Neste kamper for JIFs a-lag:

Svelvik (b) lørdag 14.oktober.

Stoppen (h) lørdag 21.oktober.

Kampfakta:
Modum-Jevnaker 2-4 (1-2).
Mål: 0-1(2) Aleksander Bakken Tveter, 1-2 (36) Sander Hamborg, 1-3 (52) Marcus Øverby og 2-4 (80) Aleksander Bakken Tveter

Gule kort: Mikkel Opdahl, Adrian A. Sallaup og Magnus Smeby Fjørtoft

JIFs lag: Cato Haugom; Oliver Lafton, Joakim Amandus Nilsen, Oddur Karl Heidarsson, Reidar F. Wendelborg; Markus Øverby, Bendik Svensbråten; Sander Hamborg, Simen S. Olsen,  Herman Paulsen Rørvik, Aleksander Bakken Tveter.

Benyttede innbyttere: Mikkel Opdahl, Adrian A. Sallaup og Magnus Smeby Fjørtoft

Ubenyttede reserver: Robel H. Sium, Fredric Daniel Miancho, Ulrik Berg Rian