Rollon - Herd 0-4 Alex har ordet!

Postet av SPKL Rollon den 18. Jun 2016

Dette ble brutalt på alle måter, både fordi vi til tider blir slaktet av divisjonens desidert beste lag, men også fordi det ble en kostbar affære på skadefronten. Herd valser over oss de første 10 minuttene og jeg fryktet en stund at vi skulle gå fullstendig opp i limingen. Heldigvis justerte vi oss litt, og det ble litt bedre etterhvert, selv om første omgang utelukkende ble en fight for å unngå flere baklengs.

Med "bare" 2-0 til pause ble vi enig om å vise oss fra en bedre side i andre omgang. Ingen kamp er tapt til pause. Jeg syns spillerne går ut og gir Herd mer motstand, og vi klarer å rette litt på inntrykket fra første omgang. Vi viser også at stallen er god, vi må nemlig bytte 5 spillere pga skade før vi har spilt 70 min. De som kommer inn gjør mans jobb og vel så det. Selv om vi hever oss får Herd mål også i andre omgang, og det dessverre av den litt enkle sorten, men alt i alt er Herd egentlig veldig inneffektiv.
Divisjonsforskjellen var tydelig, men jeg tror ikke det var forskjellen mellom 3. og 4. div. vi så, men forskjellen mellom 2. og (dårlig) 3. div.

Jeg er 100% sikker på at Herd vinner 3 divisjon. Dette laget er mye bedre enn de andre lagene som kjemper i toppen. De har gode individuelle spillere som er samspilt i et godt system. De har også flere trenere, hjelpetrener, oppmenn og lagledere enn de har tilskuere på hjemmekampene.

Hva så med Rollon? 6 kamper uten seier og 5 kamper uten mål er bekymringsverdig, men vi viser i perioder at vi ikke er alt for langt bak, men vi må skru sammen 90 minutter med gode perioder. Klarer vi det, tror jeg vi kan heve oss og begynne å ta poeng igjen!
Nå venter to nye bortekamper og det gleder vi oss til!