Sogndal2 - Rollon 3-0 Alex har ordet!

Postet av SPKL Rollon den 5. Jul 2016

garderobe rollon.JPG

Ny bortekamp og nytt tap!

Sesongen er nå halvspilt og vi står med usle 9 poeng. Som forventet vil sikkert mange si, men både spillere og vi trenere hadde forventet mer. Vi har vært utrolig nære i mange kamper, men har ikke vært dyktige nok i avgjørende situasjoner. Vi har lært mye på de 12 første kampene, og jeg er sikker på at vi er et bedre lag i dag enn vi var når vi startet opp i april.

Kampen mot Songdal var hakket bedre enn kampen mot Florø. Vi la oss lavt i bana og lot Songdal ha ballen, og selv om de hadde ballen mye hadde vi relativ god kontroll. Vi fikk også våre muligheter på overganger, men vi var dessverre altfor upresis og slurvete til at det resulterte i farligheter.
Midtveis i omgangen får Sogndal corner, og etter litt klabb og babb får de ballen i mål. Surt å slippe inn mål på dødball igjen.
Andre omgang får dessverre en brutal start da Songdal scorer etter kun noen få minutter. Etter scoringen bølger kampen litt fram og tilbake. Vi må stå litt høyere i banen og klarer delvis å få litt mer trykk i spillet vårt. Sogndal på sin side er farlig på kontringer og dødballer, og det er på ingen måte ufortjent når de på overtid legger på til 3-0, selv vi også hadde noen gode muligheter.

Selv om det blei tap så kan vi ta med oss en del positive ting fra denne kampen også. Erik Farstad fikk sin sesongdebut i denne kampen etter 2,5 år med skader. Han må selvfølgelig matches forsiktig, men kan bli en verdifull tilvekst med sin presise pasningsfot. Johan Strand spilte også sin første hele kamp for året, og veteranen er virkelig et forbilde med sin dedikasjon og offervilje! Her har de yngre spillerne mye å lære.

Nå skal vi spille hjemme mot KFK før vi tar en (u)fortjent ferie. Etter ferien har vi et litt greiere oppsett med litt færre langturer og mange hjemmekamper.