Volda - Rollon 4-0 Alex har ordet!

Postet av SPKL Rollon den 30. Sep 2016

Fortjent stortap!

Etter to oppløftende kamper hadde vi forhåpninger om et godt resultat mot Volda.
Første omgang var relativ jevnspilt, selv om Volda hadde ballen noe mer. Ingen av lagene klarte å skape noen sjanser av betydning før i det 22. minutt. På et tilfeldig innlegg får Volda kranglet ballen i mål. Slike situasjoner har vi i det siste vært flink til å avverge, men nå var det altså tilbake til gamle synder. Etter scoringen hadde vi noe gode muligheter til å utligne, men kom ikke nærmere enn et frispark som smalt i stolpen. Vi mener oss også snytt for et straffespark, men når dommeren velger å ikke blåse, må vi bare anta at han har rett. Vi er sikkert ikke det laget som har vært flest ganger inne i motstanderens straffefelt, men vi har nå spilt 22 kamper uten at vi har fått et eneste straffespark.
Uansett, omgangen ebber ut med en ledelse til Volda.

Etter pausen bestemte vi oss for å prøve å presse høyere i banen, og i ti minutt var vi veldig på hugget og fikk presset Volda langt inn på egen banehalvdel. Men så skjer det som ofte skjer når man jager en scoring, motstanderen kontrer og scorer. Etter 2-0 scoringen har vi dessverre ingenting å by på. Volda vinner til slutt fullt fortjent, men 4-0 er kanskje litt i overkant. Det som irriterer meg er at alle målene kommer etter innlegg fra kantene. Vi taper kampen i dag fordi vi ikke er godt nok trent. For mange av de som startet i dag har ikke godt nok grunnlag til å prestere i 90 minutt i 3 div, og det blir merkbart utover i kampen. Når vi i tillegg gjør 5 bytter og forandre formasjon flere ganger i løpet av kampen, blir det ingen trygghet eller rytme i det vi gjør.
Heldigvis er dette en ærekjær gjeng, og allerede på fergen på vei hjem ble vi enig om at neste år skal vi være bedre rustet når vi møter Volda.

Denne kampen var et klart steg tilbake i forhold til utviklingen vi har hatt de siste kampene, men vi har tre kamper igjen og nå er det om å gjøre å presse all saft ut av sitronen slik at vi i det minste kan avslutte sesongen på en verdig måte!