Stryn - Rollon, seier til Rollon 3-2 Alex har ordet!

Postet av SPKL Rollon den 8. Mai 2016

Etter en etterlengtet seier i forrige kamp var det en gjeng med bedret selvtillit som reiste til fagre Stryn. Selv om vi kun hadde en seier på de første 4 kampene har vi tidvis vist at vi ikke er så langt unna å matche en del av lagene på dette nivået.
Stryn har skuffet litt i sesongåpningen og vi visste at vi kunne få med oss et godt resultat hjem om vi bare hadde riktig innstilling og god lagmoral.

Dessverre så åpnet kampen på verst tenkelige måte. Etter 3 minutt mister vi ballen midt på egen banehalvdel, Stryn kombinerer fint og setter inn 1-0. Der og da trodde jeg dette skulle bli en fæl opplevelse, men heldigvis hadde ikke gutta mista troa, og etterhvert som kampen gikk klarte vi å etablere et bra trøkk på Stryn sin banehalvdel.
Etter et par skremmeskudd fikk vi utligningen. Andreas fyrer av et skudd som målsniken Mario flikker forbi keeperen til Stryn. Etter utligningen følger 10 vanvittige minutter der vi snur kampen. Først blir Mario spilt gjennom av Daniel, Mario tar ballen på halv volley og klinker den utakbart i en bue over keeperen. Så bytter spissene roller og Mario spiller fri Daniel, han setter ballen kontant i mål med sin gode venstrefot. Plutselig står det 3-1!!

Daniel og Mario begynner virkelig å finne tonen og begge står nå med tre mål hver.
I pausen ble vi enig om å gå ut for å vinne og ikke for å forsvare ledelsen. Vi visste at Stryn mest sannsynlig fikk seg en kraftig "hårføner" i pausen og at de kom til å komme ut i hundre etter pause.
2. omgangen var ikke gammel før Stryn reduserte til 3-2 og da ble det selvfølgelig et voldsomt kjør mot vårt mål, men gutta viste en heltmodig innsats og sprang bokstavlig talt til krampa tok de. Jeg tror ikke kampen skulle ha vart i mange minuttene til før en kollektiv krampe hadde rammet både spillere, lagledere og trenere, for dette var rett og slett alt for spennende!! Det er ikke sikkert en nøytral tilskuer syns det var en god fotballkamp, men for meg var det vakkert, vanvittig vakkert! Jeg er mektig imponert og stolt av en gjeng som jobber så hardt for hverandre.

I denne kampen var vi først og fremst et godt kollektiv, og et lag som slåss for samme "sak", som sørget for tre poeng, men jeg må få trekke fram Jonas Mathiesen. Han spiller en feilfri kamp på en humpete og vanskelig bane. Nå gleder vi oss til krampa slipper og til at Fjøra kommer til Larsgården neste lørdag 14 mai kl 16.00.