Rollon - Stryn 0-3 Alex har ordet!

Postet av SPKL Rollon den 28. Aug 2016

Det har vært dårlig med oppdateringer fra oss etter at høstsesongen startet opp igjen. Ikke vet jeg hvor mange som leser våre innlegg, eller hvem dere er, men vi burde heilt klart vært flinkere til å holde våre supporter og andre fotballinteresserte oppdatert.

Vi skal prøve å skjerpe oss!!

Høstsesongen startet med et knepent 1-0 tap mot Spjelkavik. Selv om det ble tap så gjør vi oss ikke bort. Etter kampen kalte Frode Fagermo oss for apekatter, og selv om noen sikkert ble fornærmet så er det et soleklart kompliment når det kommer fra den kanten. Gutta viser engasjement, lidenskap og vilje, og mer kan vi ikke forlange.

Oppgjørene mot Aafk er aldri enkle, og det ble heller ikke noe enklere av at Yttis og co hadde såpass respekt for oss at de sendte utpå 6 spillere fra a-troppen og noen ungutter med landslagkamper på cv'n. Selv om Yttis fryktet oss ble det aldri noe "bananskall". Aafk vinner kampen 5-1. Selvfølgelig alt for dårlig av oss, men inn i mellom var det noen lyspunkt også i denne kampen. Blant annet var Daniel tilbake etter en lengre skadeperiode og kvitterte selvsagt med et mål!

Neste kamp var mot tabelljumbo Surnadal, og alt annet enn seier ville vært et slag midt i tryne. Kampen begynte bra og vi kunne fort ha scoret både 2 og 3 mål de første 5 minuttene, men det ble med Daniels ene. Etter ca 15 minutt fikk Nikolas Hay kranglet inn sitt første Rollonmål, og vi gikk til pause med en fortjent 2-0 ledelse. I de første 15 minuttene av 2. omgang spilte Surnadal sokkene av oss, og kun en god posjon flaks blandet med en like stor posjon udyktighet hos vertene gjorde at de ikke scorer mange mål. De får riktig nok en redusering, men når Steffensen øker til 3-1 var kistelokket spikret igjen! Alt i alt en fortjent seier!

Og så til dagens kamp mot Stryn, en kamp som ble en merkelig og nærmest bipolar opplevelse. Vi visste godt hva Stryn kom med, men klarte ikke å gjøre som vi avtalte før kampen. Stryn spilte sin beste fotball, samtidig som at vi tydeligvis hadde tatt på oss 6. divisjonsdraktene!! Selv om vi er alene med keeper 2 ganger og har noen smålure skudd var dette en prestasjon langt under kjølen! 0-3 til pause er et ekstremt dårlig utgangspunkt om man vil vinne fotballkamper, men det laget viser i 2 omgang er muligens noe av det beste vi har gjort i år. Vi turde å ta ned ballen og sette i gang angrepene langs bakken og i lengderetningen. Vi skapte mange gode angrep og sjanser på løpende bånd, men dessverre er ikke effektiviteten på det nivået den må nødt til å være for å vinne kamper i denne divisjonen. Men i dag syns jeg vi fortjente bedre, for gutta viser at vi er fullt på høyde med er godt 3. divisjonslag når vi bare evner å skru bryter'n på full styrke!

Hva nå?
Nedrykket til 4 divisjon klarte vi å "sikre" i vår, men vi ønsker å bruke de resterende kampen i divisjon til å utvikle oss videre. Vi er et mye bedre lag i dag enn det vi var når vi vant 4 divisjon i fjor. Og klarer vi å levere hele kamper på det nivået som vi viste i 2. omgang i dag, kan vi også vinne mot de fleste lag i denne divisjonen! Vi var klar over at det ville bli et tøft år, men vi har alle lært vanvittig mye som vi tar med oss i jakten på gode prestasjoner og forhåpentligvis flere poeng.