Kjære støttemedlem,

På grunn av endring i klubbens medlem system, overgang til Klubb Admin, er det blitt endret rutiner i forhold til støttemedlem/passiv medlem. Som aktiv medlem er dagens system en stor forbedring fra klubbens forrige system KXWEB, men dessverre litt vanskeligere for klubbens støttemedlemmer. Selvfølgelig har støttemedlemmer samme rettigheter som tidligere, men både registreringen og innbetaling av kontingent må gjøres ”manuelt”. Ved innbetaling er det derfor viktig at innbetalingen settes på kontonr: 3910.28.52358 og merkes med navn – dette for at klubben skal kunne få registrert deres medlemskap i klubben.

Støttemedlemskap koster kr. 300.- per år.

Sportsklubben Rollon har avdelinger for fotball, håndball, cheerleading og badminton. Flest mulig lengst mulig er viktig, men som klubb har vi ansvar for å ta vare på både bredde og topp. Dette har flere av klubbens avdelinger tatt på alvor og startet opp Rollon Extra Fotball og fellestreninger på Håndball. Dette er et tilbud til alle i avdelingene, men hvor ekstra treningsøkter skal gi mulighet for de som vil satse litt på sin idrett – og samtidig ta vare på fellesskapet. At Cheerleading gjentatte ganger tar med seg pokaler og topp plasseringer fra både NM og Wintercup, viser at det jobbes godt også i Rollon Hurricanes. At A-laget i fotball rykket opp til 3 divisjon viser at det jobbes godt i klubben – og vi kan se lyst på fremtiden for klubben vår J

Rollonhytta på Sula har også fått et stort løft det siste året. Blant annet er det skiftet vinduer, nytt brønnhus og diverse andre oppgraderinger. Så Rollonhytta er absolutt verdt et besøk!

Ønsker du og leie lokaler til minnestund, selskap, barnedåp, konfirmasjon eller andre sammenkomster – ta kontakt med daglig leder Erik Kvam for et godt tilbud.

SPKL Rollon er en klubb som ønsker et stort aktivitetsnivå på anlegget vårt – både i regi av klubben og som sosial samlingsplass for nærområdets barn og ungdom. For å vedlikeholde klubbens anlegg, drifte Rollonhytta og klubbhus – samt ha godt og positiv aktivitet har vi behov for personer som vil bidra. Har du lyst til å bidra til en samfunnsengasjert og positiv klubb så ta kontakt med daglig leder i SK Rollon Erik Kvam. Mail: erik@rollon.no eller mobil: 920 64 727

Grasrotandel: 974 238 438 Nettside: www.rollon.no

Takk for støtten.

Powered by: Bloc