Rollon - Florø2 5-0 Alex har ordet!

Postet av SPKL Rollon den 20. Okt 2016

Storseier mot Florø2

I årets nest siste kamp var det Florø2 som kom på besøk. Vi hadde veldig lyst til å revansjere 4-2 tapet i vårkampen. Florø kom til Larsgården med et ungt lag, og vi visste at hvis vi la til grunne samme innsats som mot Herd, så var det mulig å vinne kampen.

Det gikk ikke mer en 20 sekund før Sindre blir lagt i bakken inne i 16-meteren, og mange mente at vi var snytt for straffe. I løpet av de fire første minuttene hadde vi to baller i tverrliggeren, en redning på strek og flere avslutninger, men vi klarte ikke å overliste keeperen. Det gikk 20 minutt før vi fikk hull på byllen. Eivind drar seg forbi et par mann inne i "boksen" og blir lagt i bakken. Denne gangen får vi straffe og Daniel scorer sikkert.
I det 38 minutt kommer Nikolas gjennom alene med keeper. Uegoistisk slipper han ballen til Daniel, som setter den i det tomme buret. I samme situasjon feller Florø's keeper Nikolas for andre gang og får dermed sitt andre gule kort.
Det var stort sett enveiskjøring hele omgangen, men pga slurv ledet vi bare 2-0.

Andre omgang fortsetter i samme spor. Børge scorer på et frispark, også Sindre og Jon Kristian kommer på scoringslisten.

Selv om vi vinner meget komfortabelt 5-0 så sitter jeg igjen med en halvgod følelse. Vi burde vunnet mye mer ut i fra spill og sjanser, men vi manglet litt overskudd og spillerne virket ukonsentrert. Vi klarte ikke å ha godt nok tempo i spillet og gjorde mange rare valg med ball.
Når det er sagt er det unge Florø-laget et lag som mest sannsynlig hadde gjort det meget bra i sunnmørsk 4 divisjon. De har også en av 3 divisjons mest spennende midtbanespillere i unge Naustdal.

Nå har vi én kamp igjen, og det er mot Sogndal-2 på Rollonbanen på lørdag. Det har vært en lang sesong og det er ikke rart at det begynner å tære litt på motivasjon. Spillerne skal ha skryt for å ikke "gi opp" etter en vanskelig sesong. De har jobbet hardt på trening hver eneste uke, og vi ser nå på høsten at vi har blitt bedre og bedre. Nå skal vi skvise ut de siste dråpene av sitronen og avslutte med stil.