Træff - Rollon 2 -0 Alex har ordet!

Postet av SPKL Rollon den 14. Jun 2016

Tap mot tabelltoeren.

La meg bare begynne med å si at "hederlige tap" er i mitt hode et forferdelig uttrykk. Det er ingenting hederlig med å tape. Det er så enkelt at man enten taper for at man ikke er god nok, eller for at man ikke vil nok. Mot Volda tapte vi for at vi ikke ville nok, og mot Træff taper vi for at vi ikke er god nok. Enkelt og greit!

Første omgang var egentlig ganske jevn fram til 1-0 scoringen etter ca 30 min. Træff spilte mer direkte og langt enn det vi hadde sett for oss, men etter målet så det ut som som de slapp seg litt mer løs og fikk til mer kombinasjonspill langs bakken. Det var mer den type fotball vi hadde forberedt oss på, og selv om Træff hadde ballen mest de siste 15 minuttene var vi også farlig frampå ved et par anledninger.
Rett før pause har vi 3-4 veldig gode dødballer, men dessverre så ble det bare nesten for både Anders, Sindre og Sander.

Vi spilte i en ny formasjon for anledningen og bestemte oss for å fortsette med den litt ut i andre omgang før vi eventuelt la om til vår vante 4-4-2 formasjon. Etterhvert som tiden gikk måtte vi ta større sjanser, og det førte til at vi naturligvis slapp Træff til i større grad enn tidligere i kampen. De skapte også noen farligheter, men enten så skjøt de over, eller så ble skuddene og innleggene stoppet av oppofrende Rollonspillere. I et desperat forsøk på å utligne spilte vi de siste 10 minuttene i den litt svulmende 3-2-5 formasjon, og når vi ikke klarte å få uttelling skjer det som ofte skje, motstanderen kontrer og punkterer kampen rett før slutt.
Vi mangler dessverre litt x-faktor, og mot de fleste lag i denne divisjon må vi være mer kynisk foran begge målene.

Træff, som rykte ned fra 2. div i fjor, er et meget godt fotballag, og selv om jeg ikke liker å tape er jeg glad for at det ikke er lengre opp til de beste lagene nivåmessig. Vi er nemlig med på notene, også mot tabelltoeren.

All honnør til spillerne for god innsats, og selv om poengene uteblir så blir vi stadig bedre. Det er gøy og motiverende å spille mot gode lag, og fortsetter vi denne utviklingen, og prøver å lære noe av hver eneste kamp, så tror jeg at vi etterhvert kan bli et brukbart lag i denne divisjonen!
Jeg syns også det er fantastisk kjekt at vi i starter kampen med 5 juniorer. Og la det være klinkende klart, de spiller fordi de er gode nok, og ikke fordi det er mangel på alternativ!!