Stathelle - Express 4-4 (6-8 etter straffespark)

Postet av A-lag den 30. Mar 2017

Årets første tellende kamp ble en høydramatsik affære på Bunes Kunstgress i Stathelle. Åtte mål, straffespark, ekstraomganger, straffekonk og rødt kort, denne kampen inneholdt det meste!

Express startet med følgende lag:

Marius Larsen

Jeremy Elepo, August Gundersen, Tore Erik Skeimo Løvås, Nicolay Rylander

Mads Andås, Ali Hossainy, Sondre Ruberg Kristiansen, Ian Borji

Marius Bruun Henriksen, Nicolai Somdal

Innbyttere: Mathias Leander Christensen, Kim Ronnie Juvasstøl, Anel Valjevcic, Amid Arezou, Olav Aashaug, Jim Eriksen Skårdal

Kampen begynte oppskriftsmessig for bortelaget som ledet 2-0 etter et drøyt kvarter. Først scoret Marius Bruun Henriksen etter at Nicolai Somdal vendte bort en forsvarsspiller og slo 45 grader ut fra dødlinja. 2-0 kom etter raskt innkast fra Jeremie Elepo som gikk gjennom hele feltet og endte opp hos Ian Borji som først vendte bort en forsvarsspiller med en skuddfinte før han plasserte ballen sikkert i mål.

Etter 23 minutter reduserte Stathelle på straffespark som ble dømt etter at en av hjemmelagets spillere gikk svært enkelt i bakken under en løpsduell i feltet. Expresspillerne var mildt sagt uenige i dommerens avgjørelse.

Resultatet til pause var dermed 2-1 til bortelaget. Express misbrukte enorme sjanser til å øke ledelsen både før og etter Stathelles redusering.

I andre omgang fortsatte Express å sløse med sjansene og utrolig nok fikk hjemmelaget isteden utligne til 2-2 etter at Express ikke får klarert etter en duell i feltet. Express tok så tilbake ledelsen da August Gundersen ekspederte en innlegg i mål etter 67 minutter.

Klokka runder 90 minutter og de fleste trodde dette skulle ende med borteseier, men på overtid vant hjemmelaget et hjørnespark som endte med scoring. I ekstraomgangene styrte Express det meste som skjedde, og etter 111 minutter tok bortelaget ledelsen tilbake. Ian Borji og Ali Hossainy kombinerte fantastisk med flere veggspill på venstresiden før Borji slo et perfekt innlegg på tvers i feltet som Jim S. Eriksen satt i mål.

Utrolig nok skulle Stathelle nok en gang komme tilbake i kampen. Hjemmelaget vant noen dødballer og flyttet alt av folk inn i boksen. Etter et langt innkast vant hjemmelaget ballen tilbake, og et innlegg fra høyre ble headet perfekt i lengste hjørne. 4-4 og klart for straffesparkkonkurranse!

Express utvalgte straffeskytere var Sondre Kristiansen, Nicolay Rylander, Ian Borji, Amid Arezou og Jeremie Elepo.

Begge lag scoret på sitt første og bommet på sitt andre straffespark. For å legge på litt ekstra dramatikk ble Nicolay Rylander utvist etter å ha fått sitt andre gule da han skøyt bort ballen i frustrasjon etter sin bom. Begge lag scoret så på sine tredje straffer. Amid Arezou scoret på Express fjerde straffe før Marius Larsen reddet Stathelles fjerde forsøk. Dermed kunne Elepo avgjøre alt ved å score på sin straffe. Elepo scoret sikkert og lettede Expresspillere kunne endelig slippe jubelen løs!

Nå gjenstår 2. kvalikrunde til NM før en eventuell 1. rundekamp. Oppsettet fra NFF er allerede klart, og Express møter Hei fra Porsgrunn hjemme på Fevik. Kampen skal spilles innen onsdag 5. april. Vi kommer tilbake med mer informasjon om denne kampen.