Rollon/Aafk G14 - Seier mot KFUM Oslo i AdidasCup 1/8-finale

Postet av Rollon/Aafk G14 den 19. Aug 2016

Torsdag 18.08 spilte Rollon/Aafk G14 mot KFUM Oslo i 1/8-finale i Adidas-cup. Også denne kampen ble spilt på Otta i strålende solskinn (som mot Follo i 1/16-finalen).


KFUM Oslo var et meget godt lag, men gutta kjempet herioisk og klarte å holde nullen. Da heller ikke vi fikk mål etter 2x35 min + 2x5 min ekstraomg, var det klart for straffesparkkonkurranse. Da Erik reddet og Alex satte den påfølgende straffa i krysset sto jubelen i taket. Følelsene som fikk utløp var på linje med det du ser på TV under OL... Resultatet etter straffespark ble 4-2.


Nå venter bortekamp mot Mandalskameratene i kvartfinalen - håper de også møter oss på halvveien! Kvartfinalen er siste hinder før en eventuell finalehelg på Gjøvik der begge semifinalene og finale/bronsjefinale spilles.

Seier i Ranheim vårcup G14

Postet av Rollon/Aafk G14 den 4. Apr 2016

Rollon/Aafk G14 innkasserte nok en cupseier i Ranheims vårcup!


Cupen ble gjennomført 1-3 april i Trondheim, og var en cup for kun klasse G14 der totalt 18 lag deltok i 11’er. Det var nivåinndeling etter eget ønske og vi deltok sammen med 9 andre lag på det øverste nivået. Disse 10 lagene ble delt 2 puljer og de 5 beste gikk til A-sluttspill på søndag. Sluttspillet ble også gjennomført som et seriespill, og turneringsseieren ble sikret med seier 2-0 mot Charlottenlund i siste kamp.


Alle (spillere, trenere, støtteapparat og heiagjengen) var meget fornøyd etter ei kjempeflott helg med mye flott spill og gode resultater (7 seiere + en uavgjort) og sosialt samvær. Pirbadet, Peppes og El Clásico på storskjerm var en fin avslutning på lørdagen. Takk til Ranheim for utlån av klubbhuset som sovesal, det fungerte meget bra!
Seier i Møre cup for Rollon/Aafk G14

Postet av Rollon/Aafk G14 den 7. Mar 2016

Samarbeidslaget Rollon/Aafk G14 sin første cupdeltagelse ble en umiddelbar suksess!

Laget deltok med 2 jevne lag i Møre cup og begge tok seg greit videre til A-sluttspill. Der tapte det ene laget knepent i kvartfinalen for Vigra/Ellingsøy, et fysisk sterkere lag som tok seg helt frem til finalen. Det andre laget tok seg til finale etter seier i kvartfinale mot Hjelset/Kleive og semifinale mot Aksla i semifinalen.

I finalen ventet Vigra/Ellingsøy og nå ble det Rollon/Aafk som trakk det lengste strået. Kampen endte 0-0, og kampen ble vunnet etter flest cornere (3-2). Imponerende innsats av begge lagene, spesielt siden våre lag også besto av mange yngre gutter.