VINNERENE AV VÅRENS LYNLOTTERI ER TRUKKET

Postet av SPKL Rollon den 10. Jun 2024

Vi takker alle som deltok på vårens lynlotteri - Vinnerene er trukket, og her  kan du se hvem det er.

VELLYKKET FOTBALLKVELD I SPKL. ROLLON

Postet av SPKL Rollon den 4. Jun 2024

3 Ivrige damer rundt fotballen og arrangement i Spkl. Rollon tok i går initiativet til å samle lagenes ledelse til en gjennomgang av sesongen så langt, og hvilke aktiviteter som skulle skje resten av sesongen. Alle lagene fra bredde og helt opp til A – Laget var representert og det ble nyttig erfaringsutveksling for alle som var til stede.


    

Ann-Christin Skog, Agnethe Skårbrevik og Ingrid Muriaas- Iversen snakket om de ulike rollene i lagene. Videre så tok Daglig Leder Kristoffer Solheimsnes ordet hvor han informerte om status omkring fotballen, og behov for personer i frivillige verv slik at vi sammen kan løfte fotballen i Larsgården.


 

 

Trond Østrem fortalte videre om hvordan A-laget jobbet rundt det å skape et godt lag miljø både på og utenfor banen, og hvor viktig det var å ta vare på hverandre – kanskje det er det som faktisk er grunnen til at vi nå befinner oss helt i toppen av «Sunnmøres Elieserie»?

Kvelden ble avsluttet med at Jens Urke snakket om hvilke behov vi hadde i fotball gruppen i Rollon, med den hensikt i å få med flere personer som kan gjøre en jobb for klubben  – for på den måten å skape en enda bedre aktivitet i Spkl. Rollon. Vi vet at noen etter denne kvelden er på «glid» i forhold til å gjøre en jobb for fotballgruppen i klubben vår.

 


En stor takk til initiativtakerne, og alle som bidro!

 

 

JANSEN ELETKRO ER PATRIOT - NY SAMARBEIDSPARTNER I SPKL. ROLLON

Postet av SPKL Rollon den 31. Mai 2024

Sportsklubben Rollon er svært stolte over at Jansen Elektro er ny samarbeidspartner hos oss. Jansen Elektro er en el – installatør fra slutten av 70 – tallet, og drives nå av 2. generasjon Jansen.

 

 

                 

Pål Jansen sier at bedriften satser både innenfor privatmarked, industri og offshore. Bedriften har 13 ansatte, hvor flere av disse er tilknyttet klubben vår. Motivasjonen for å bli med i Sportsklubben Rollon er synliggjøring og ikke minst å støtte opp om det viktige arbeidet som gjøres blant barn og ungdom. Vi ønsker Jansen Elektro velkommen med på laget som ny samarbeidspartner i Spkl. Rollon. 
NYTT MEDLEMSSYSTEM I SPKL. ROLLON - ER DU MEDLEM?

Postet av SPKL Rollon den 29. Mai 2024

Klubben vår har den siste hatt en prosess der vi har byttet medlemssystem.  Etter vurderinger falt valget på Spond – dette for å sikre effektiv og korrekt medlemshåndtering.

Første runde med både medlemskap og treningsavgift er nå gått ut. Samtidig så er det slik at noen av våre aktive medlemmer har falt utenfor, eller har mangelfull kontaktinformasjon. Det er viktig for både klubb og spiller at våre medlemmer er korrekt registret - dette handler om både spillerens sikkerhet og klubbens økonomi. Dette er en jobb som må gjøres av både klubbens styre/ administrasjon, lagledelse og utøveren selv.

 


Det er allikevel viktig å presisere at alle skal ha mulighet for å være en del av Sportsklubben Rollon, uavhengig av økonomien. Vi vet alle at vi lever i en «dyrtid», noe som også er tilfellet i klubben vår.  Dersom økonomiske barrierer er en utfordring, ber vi dere om å ta kontakt med Daglig Leder Kristoffer Solheimsnes på dagligleder@rollon.no eller via telefon 994 27 060.

Vi oppfordrer også foresatte og andre som er glad i SPKL. Rollon til å bli medlem i klubben vår, på denne måten kan dere støtte opp om vårt viktig arbeid for barn, ungdom og voksne i Ålesund by.  

Bli medlem her: https://club.spond.com/landing/signup/skrollon/form/C4C16A84B130483896CC4283EE910A6E
ROLLONS HÅNDBALLSKOLE

Postet av SPKL Rollon den 28. Mai 2024