Klubbkveld torsdag 7 desember for fotball og håndball

Postet av SPKL Rollon den 23. Nov 2017


Klubbkveld i storsalen på Rollonhuset torsdag 7 des. kl 18.00-20.00

Her blir det mange gode tilbud. Rongve presenterer vår nye klubbkolleksjon.
Rollonhytta åpen hver søndag

Postet av SPKL Rollon den 20. Sep 2017Hytta er åpen kl. 10 - 16 hver søndag. 

Følg oss i vår Facebook-gruppe eller se flere bilder via vår Instagram-profil.

Les mer om Rollonhytta her
Seriestart fredag 21 april 18.30 ROLLON - FK SYKKYLVEN

Postet av SPKL Rollon den 20. Apr 2017

Seriestart.

Fredag 18.30 mot FK Sykkylven Rollon Park

Selv om vi allerede har spilt to tellende kamper kribler det godt i en fotballskrott når vi nærmer oss seriestart. Nå får vi se om det vi har jobbet med holder mål mot våre divisjonskollegaer. Vi har hatt ca 60 økter medregnet treningsleir, treningskamper og cup-kampene. Vi har aldri trent så mye i løpet av oppkjøringen tidligere. Det at Trond Østrem har fått ansvar for den tekniske biten av opplegget har tilført oss en ny dimensjon. Vi kan i mye større grad variere måten vi spiller på, noe som gjør oss mer uforutsigbar enn tidligere. Det at vi er to trenere har også gitt oss muligheten til å splitte gruppa og trene på offensive og defensive moment langt oftere enn tidligere. På denne måten trener vi mye mer effektivt. I tillegg så har Jonas Nordal hjulpet oss med å legge opp treningene mtp intensitet, belastning og utholdenhetstrening. Vi skal med andre ord være godt rustet når FK Sykkylven kommer på besøk.

Når det gjelder motstanderen så er jeg faktisk veldig uenig med "ekspertene" som spår de i bunnen av tabellen. Sykkylven kan lage trøbbel for de fleste med sin oppofrende spillestil. De har også spillere med det lille "ekstra" og som kan avgjøre kamper på egenhånd.
Klarer vi å komme oss opp på nivået vi har vist i en del kamper i vinter skal vi bli tøff å slå, men vi tar ingenting for gitt. Vi vet at i 4 divisjons så må man fighte for hver eneste ball og at innsats er den viktigste faktoren når man skal vinne fotballkamper.

Vi gleder oss veldig til alle de spennende oppgjørene og håper publikum kjenner sin besøkelsestid, for årets 4 divisjon er lokalfotball på sitt aller beste!

Alex
Årsmøte Rollon fotball

Postet av SPKL Rollon den 15. Feb 2017

Årsmøte Rollon fotball mandag 27 februar kl 18.00 i kjellerstua på Rollonhuset.

Saksliste: Ordinære årsmøtesaker.

Saker til behandling sendes styrets leder innen søndag 19. februar 2017 til mail adresse wencheotterlei@gmail.com

Vel møtt !


Rollon fotball

Treningskamp, Rollon-Spjelkavik 0-6 Alex har ordet!

Postet av SPKL Rollon den 12. Feb 2017

Årets første treningskamp blei en skikkelig nesestyver. Å tape er grusomt kjedelig, men å tape 6-0 mot Vika svir ekstra i en Rollonsjel. Heldigvis er det mye god læring i å tape også. På samme tid i fjor tapte vi 6-0 for Herd uten å være i nærheten av noe som helst. Denne kampen endte med samme siffer, men vi var så absolutt med på notene, selv om resultatet tilsier noe annet.

Vi har bevisst valgt å spille mot det vi regner som lag som er like gode eller bedre enn de beste lagene vi skal møte i 4. divisjon. Vika var nest best i vår avdeling i fjorårets 3. Div. De har en klar og tydelig spillestil der de kontrer motstanderne i senk. Dette var vi selvfølgelig klar over, men vi ville bruke kampen til å kjøre knalltøft press over hele fjøla. Hadde kampen vært gjeldende hadde vi definitivt ikke valgt denne kampstrategien, men vi ønsker å utvikle flere sider av spillet vårt, og da må man bruke treningskampene til å teste ut ting man ønsker å jobbe med.

Selv om resultatet kanskje var litt i overkant, vinner selvfølgelig Vika fullt fortjent. Der de er effektive er vi upresise og der de er kyniske er vi navie. Heldigvis har vi god tid på oss til å rette opp i de tingene som ikke funka.
Vi fikk uansett en god pekepinn på hvor vi står reint fysisk, og noen spillere er meget godt i rute, mens andre har en lang vei å gå for å være der vi ønsker/forlanger at spillerne våre skal være.
Vi har den første måneden jobbet med fysikk og teknikk. Nå som vi har begynt å spille kamper skal vi begynne å jobbe med offensiv og defensiv organisering.

I fjor sleit vi litt med belastningsrelaterte skader og derfor var det en del spillere som ble spart i kampen mot vika. Noen av disse vil få spilletid mot SIF neste mandag, mens enkelte ikke skal spille kamper før i mars. Målet er å ha alle frisk og rask til cup-kampen 29 mars.


Mvh Alexander von Løwensprung


Neste hjemmekamp er mandag13 februar kl 19.00 mot SIF på Rollonbana.