Jubileumsåret 2024 er i gang

Postet av SPKL Rollon den 25. Jan 2024

Jubileumsåret skal markeres

 

Ja, vi er godt i gang med 2024, og jubileumsåret 2024. Ikke nok med at klubben er 110 år er Rollonhytta 100 år. Dette skal markeres gjennom hele året.


Klubbens første markering skal foregå i byen, nesten på vår fødelsdag, men noen dager tidligere grunnet vinterferie. Da skal vi vise oss frem i hvit og blått i byen vår, med servering av kaffe og kaker. Her vil også vårt A-lag være til stede for å kaste lys over arrangementet.






Videre er det også bestemt at klubben skal gå i 17. mai – tog, noe vi gleder oss veldig til. Vi oppfordrer alle til å følge med på vår hjemmeside om hva som skjer, og ta del i vårt jubileum.

 

Rapatatjing




FREMTIDSKVELD HOS HÅNDBALLGRUPPA

Postet av SPKL Rollon den 25. Jan 2024

Tirsdag ble det arrangert fremtidskveld i regi av klubben og håndballutvalget. Nærmere 20 personer var til stede denne kvelden. Det mest gledelige var at flere av klubbens aktive spillere møtte opp, og velvillig ville de brette opp armene.

 Selve kvelden ble ledet av klubbens Daglige leder Kristoffer Solheimsnes. Arne Øksenvåg fortalte med stor innlevelse om hvordan håndballen har vært gjennom klubbens historie, mens Torry Larsen fra håndballutvalget fortalte om status i klubben. Dessverre så har klubben kun 5 lag, men det var stor samstemthet at vi skal utvikle aktiviteten i klubben vår.


                    


3 temaer ble belyst, og det var rekruttering, ivaretagelse av nåværende spillere og etablering av seniortibud i klubben vår. Innenfor rekruttering stilte våre yngste jenter seg til disposisjon med å få flere til å starte med håndball.

For å ivareta våre nåværende spillere ble flere momenter diskutert, men det å gi et tilbud til alle uavhengig av ambisjonsnivå er noe som er viktig. Deltagelse til kvalifisering i regionale serier ble diskutert, og vil bli tatt opp i de ulike lagene.  Det var stor enighet om samarbeid kanskje måtte til, men det er viktig at vår identitet er synlig







Etableringen av seniortibud i klubben ble også diskutert, og det viser seg at det er flere Rollon – spillere i ulike klubber – kanskje det er på tide at vi henter de hjem, og legger forholdet til rette for de. Dette kan være en inspirasjon for hele klubben.

I likhet med andre klubber har vi også behov for flere ressurspersoner for å føre aktiviteten videre. Klubben vil derfor invitere seg selv på foreldremøte med den hensikt i å fortelle om klubben vår, og få flere til å bidra. Vi gleder oss til veien videre. Vi takker for en hyggelig kveld, og særlig til Dale Oen Academy for lån av flotte lokaler. 


For eventuelle spørsmål kan man kontakte Daglig Leder Kristoffer Solheimsnes på dagligleder@rollon.no