Treningskamp, Rollon-Spjelkavik 0-6 Alex har ordet!

Postet av SPKL Rollon den 12. Feb 2017

Årets første treningskamp blei en skikkelig nesestyver. Å tape er grusomt kjedelig, men å tape 6-0 mot Vika svir ekstra i en Rollonsjel. Heldigvis er det mye god læring i å tape også. På samme tid i fjor tapte vi 6-0 for Herd uten å være i nærheten av noe som helst. Denne kampen endte med samme siffer, men vi var så absolutt med på notene, selv om resultatet tilsier noe annet.

Vi har bevisst valgt å spille mot det vi regner som lag som er like gode eller bedre enn de beste lagene vi skal møte i 4. divisjon. Vika var nest best i vår avdeling i fjorårets 3. Div. De har en klar og tydelig spillestil der de kontrer motstanderne i senk. Dette var vi selvfølgelig klar over, men vi ville bruke kampen til å kjøre knalltøft press over hele fjøla. Hadde kampen vært gjeldende hadde vi definitivt ikke valgt denne kampstrategien, men vi ønsker å utvikle flere sider av spillet vårt, og da må man bruke treningskampene til å teste ut ting man ønsker å jobbe med.

Selv om resultatet kanskje var litt i overkant, vinner selvfølgelig Vika fullt fortjent. Der de er effektive er vi upresise og der de er kyniske er vi navie. Heldigvis har vi god tid på oss til å rette opp i de tingene som ikke funka.
Vi fikk uansett en god pekepinn på hvor vi står reint fysisk, og noen spillere er meget godt i rute, mens andre har en lang vei å gå for å være der vi ønsker/forlanger at spillerne våre skal være.
Vi har den første måneden jobbet med fysikk og teknikk. Nå som vi har begynt å spille kamper skal vi begynne å jobbe med offensiv og defensiv organisering.

I fjor sleit vi litt med belastningsrelaterte skader og derfor var det en del spillere som ble spart i kampen mot vika. Noen av disse vil få spilletid mot SIF neste mandag, mens enkelte ikke skal spille kamper før i mars. Målet er å ha alle frisk og rask til cup-kampen 29 mars.


Mvh Alexander von Løwensprung


Neste hjemmekamp er mandag13 februar kl 19.00 mot SIF på Rollonbana.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.