Seks Rollon-spillere med på akademi-turnering.

Postet av SPKL Rollon den 30. Jul 2018
Under årets eliteturnering Ibercup i Esbjerg var hele seks spillere fra Rollon med på NF Academy sine lag. Nå kan det snart bli din tur i Larsgården!

 

NF Academy kommer som kjent til Larsgården 18.-19. august, og der er det åpent for alle treningsivrige og interesserte fotball-gutter og jenter å melde seg på. Dette er et treningstiltak der spillerne får den beste oppfølging og trening som trolig finnes i konkurransesegmentet fotballskoler og lignende på Sunnmøre.

Rollon er kun klubbpartner, der vi får leieinntekt på å leie bort anlegg og fasiliteter den helga. Men dette er uansett noe som både spillere og ikke minst trenere i barne- og ungdomsfotballen bør få med seg.

Her blir trenerkurs i tillegg til fire supre økter lørdag og søndag for de aktive.

 

Påmeldingen er allerede veldig god, og spesielt er interessen stor fra andre klubber i ålesund-regionen, på Sunnmøre og fra Romsdalen. Hele lag er påmeldt i enkelte enkelt-klasser.

Fra Rollons egne rekker håper vi flest mulig melder på de unge som har lyst på ei helg med en uforglemmelig fotballopplevelse.

 

I Bergen er det allerede opprettet en ekstra-treningscamp fordi interessen sprengte kapasiteten helga før den i Larsgården.

Stor interesse er det også i Oslo, Trondheim og Tromsø.

 

NF Academy har allerede signalisert at de ønsker å ha 2 treningsweekender til i Larsgården, fordi de ser det er mange dedikerte og ivrige fotballspillere i regionen vår.

Ikke minst oppfordrer de jenter til å melde seg på også.

 

Rollon markerer seg

 

Det siste året har flere spillere fra Rollon utmerket seg på akademilagene som plukkes ut til å delta i internasjonale turneringer. Uttaket er blant annet fra treningscamper som i Larsgården.

Under årets Ibercup i Danmark var hele seks Rollon-spillere med på NF Academy-lagene.

 

Ferdinand Irwing var på laget som tapte finalen i 2005-klassen mot danske Esbjerg.

Sebastian Hansen og Julian G. Bjørkavåg var på 2006-laget som var meldt opp i 2005-klassen, der det ble exit i kvartfinalen etter et knapt tap mot polsk motstand.

I 2004-klassen var Noah Riise og Nikolay Søyset Hopland på laget som tapte semifinalen i b-sluttspillet.

På 2007-laget var Filip Riise på laget som tapte semifinalen for et solid japansk lag. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.