ROLLON-SIF/HESSA 5-1

Postet av SPKL Rollon den 29. Mar 2019

Tekst hentet fra Rollon A-lag sin FB-side:

Under en uke etter det sure cup-tapet mot Herd var det klart for ny kamp. Denne gangen var det divisjonskollegaen fra vest som stod på andre siden. Og som sist mot Herd blåste det også denne gangen stiv kuling med storm i kastene. Rollon gjorde en god del bytter på laget i forhold laget som startet mot Herd, men det så ikke ut til å svekke laget nevneverdig, for dette var enveiskjøring fra start til slutt.

Rollon dominerte både i mot- og medvind og at de bare klarte å score fem mål er smått utrolig. Denne kampen burde de ha vunnet med 7-8 mål, minst! Målscorere var Rørvik, Østrem, Drevik og Blindheim x 2.

Her er trenerens kommentar;

Hva syns du om kampen?
«Vi spiller tidvis veldig bra, men slurver for mye og er litt unøyaktige. Det fører blant annet til at vi misbrukt mange opplagte scoringsmuligheter»

Dere gjorde en del bytter på laget etter sist kamp, kan du si litt om tanken bak disse byttene?

«Vi har en stor stall og vi ville se flere spillere i aksjon. Det nærmer seg seriestart og det er viktig at alle har fått muligheten til å vise hva de er god for. Vi valgte også å hvile noen spillere som har spilt mye og noen som sliter med skade.»

Føler du at dere er i rute til seriestart?

«Tja, det er for mange som enda ikke er i god nok form og som har et godt stykke igjen før de tilfredsstiller kravene vi har til løpskapasitet. Vi har som sagt så mange gode spillere at det kan til slutt være kondisjonen som blir tungen på vektskålen når vi tar ut troppen og laget. Vi spiller nemlig en type fotball som krever god utholdenhet»

Bildet: Kampen bød på et etterlengtet mål fra Torkild Rørvik.  


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.