VELLYKKET ÅRSMØTE

Postet av SPKL Rollon den 3. Apr 2024

Like før vi tok påskeferie arrangerte Spkl. Rollon sitt årsmøte. 2024 – utgaven av årsmøte var godt besøkt, og det ble markert at klubben er 110 år ved å spandere kake til de fremmøtte.

 

Et bilde som inneholder bursdagskake, dessert, mat, ovnsbakt matAutomatisk generert beskrivelse

Årsmøte ble kyndig ledet av ordstyrer Merete Løken hvor vanlige årsmøtesaker ble gjennomgått. Klubben kan berette om et meget aktivt år, både i håndball og fotball gruppen. Vi kan blant annet nevne våre håndballjenter i 2009 årgangen er klare for sluttspill, samt vår fotball gruppe der vårt A-lag tok en flott 4. plass i 4. divisjon, og at vi har flere spillere representert på krets og fylkeslagene. Regnskapet for 2023 og budsjettet for 2024 ble lagt frem og vedtatt, og det er ventet en markant inntektsøkning. Videre ble det også vedtatt å høyne medlemskontingenten.

 

 

Et bilde som inneholder innendørs, møbler, tak, scenebildeAutomatisk generert beskrivelse                 Et bilde som inneholder innendørs, vegg, møbler, KontorbygningAutomatisk generert beskrivelse

 

 

 

Det vanket også heder og ære til 2 av klubbens store ildsjeler; Helge Thalberg og Arne Per Andersen. Dette ble begrunnet med følgende: 

Helge Thalberg: Dagens første hederstegn – mottager har ikke vært noe aktiv utøver for klubben, men til gjengjeld har han vært en viktig bidragsyter fra sidelinjen. Han var svært aktiv i forbindelse med etableringen av anlegget i Larsgården, og senere har han vært en drivkraft for Foreningen Rollons Venner. Der har han stått for en betydelig styrking av Doksæthers minnefond og Borchen – fondet. Han blir sett på som en svært pålitelig, systematisk og hardtarbeidende person. Dagens første hederstegn går til Helge Thalberg.

Arne Per Andersen: Dagens andre hederstegn – mottager er en ekte Rollon – gutt. Han har i mange år vært en viktig bidragsyter rundt vårt A – lag. Som Lagleder og sosialt ansvarlig har han vært en viktig bauta i klubben. I tillegg har denne personen vært en del av klubbens valgkomite i en årrekke. Vi må heller ikke glemme hans innsats for kretsens dommere over flere år. Dagens 2. Hederstegnmottager er Arne – Per Andersen.

 

Et bilde som inneholder person, klær, Menneskeansikt, smilAutomatisk generert beskrivelse

 

Rollons Venner var også til stede for å dele ut heder og ære fra sine minnefond. Arthur Doksæthers Minnefond gikk til Mads Cesare Johansen, Tore Woldseter, Christian Haugen og Erlend Torvik for deres innsats i forhold til oppgradering av klubbens hjemme garderobe. Borchen – fondet gikk til oppstart av klubbens yngste fotballag. 

Et bilde som inneholder klær, innendørs, stol, takAutomatisk generert beskrivelse

Et bilde som inneholder klær, person, sko, mannAutomatisk generert beskrivelse

 

 

Videre ble avtroppende styre og utvalgsmedlemmer takket av. Torry Larsen og Marthe Jansen ble takket av for sin flotte innsats i håndballutvalget, mens Merete Løken og Ann-Christin Skog ble takket av som styremedlemmer i klubbens styre. Det nye styre ser består av følgende: Leder Marius Øksenvåg, Nestleder Margit Tømmerbakk, Styremedlemmer Øystein Pettersen, Jørgen Skårbrevik og Tommy Nørve.    


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.