Rollon vinner igjen, denne gangen 2-1 mot Fjøra. Alex har ordet!

Postet av SPKL Rollon den 17. Mai 2016

Fjøra var ubeseiret før kampen og vi visste det vil bli en tøff kamp, men med samme innsatsen og viljen som vi viste mot Stryn ville det være fullt mulig å vinne denne kampen.
Vi hadde forberedt oss godt på hva vi kom til å møte og visste på forhånd at Fjøra kom til å ligge lavt i banen og satse på overganger og dødballer. De har også noen spillere som holder høyt 3. div nivå. Vi hadde laget en kampplan og forberedt noen mottrekk som vi håpte på skulle gi uttelling. Jeg syns vi lykkes i mye og skapte en god del muligheter, men målet uteble dessverre de første 45 minuttene.
Andre omgang starter på verst tenkelige måte da Fjøra scorer etter 1 minutt. Heldigvis klarte spillerne å holde fokuset og fortsette med en offensiv innstilling. Og sjansene kom, og det ble etter hvert ganske mange. Etter et frispark og et par påfølgende cornere satt endelig ballen i mål, og det var vår 17 årige "dødballekspert" Lage som headet inn utligningen på corneren fra Mario. Etter scoringen fortsatte vi å produsere gode muligheter og heldigvis kom vinnermålet til slutt. Og nok en gang er Lage involvert, han finner Daniel med en utsøkt bakromspasning og Daniel setter sitt fjerde mål på fire kamper. Dermed sikret vi oss vår tredje seier på rad og fikk enda litt mer påfyll på selvtillitkontoen.
Vi ser no at vi kan være med på dette nivået om vi legger ned nok innsats, men vi har heldigvis et sunt forhold mellom selvtillit og selvinnsikt og vet at neste tap er rett rundt hjørne hvis ikke vi jobber steinhardt på trening og i kamp. Vi er ikke bedre enn at vi må vinne på innsats, lojalitet og litt galskap!
Eneste skåret i gleden er at seieren mest sannsynlig kostet litt med tanke på noen litt "ekle" skader, men slik er fotball og vi har heldigvis mange sultne spillere som står klar til å gripe muligheten når den dukker opp.
Nå er det Bergsøy som venter, og de er heilt sikkert sugen på en seier etter en litt treig start. Men vi gleder oss til å møte internasjonal motstand og vi kommer ikke til å stå med lua i hånden slik vi gjorde i vinterens treningskamp!

Neste hjemmekamp er fredag 3 juni kl 19.00 mot Volda.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.