Bergsøy -Rollon 2-1. Alex har ordet!

Postet av SPKL Rollon den 22. Mai 2016

"Close, but no cigar"
Etter tre strake seirer visste vi at Bergsøy kom til å ta oss på alvor. Og det var tydlig at dette var en kamp som betydde mye for dem. Den hardtsatsende klubben, med verdens flotteste 3. divisjonsfasiliteter, hadde ikke vunnet siden hjemmeseieren mot Herd i 2. runde.
Bergsøy virket nervøse og usikre i starten av kampen og allerede etter 8 minutt tar vi ledelsen etter et flott frispark av Sindre. Ledelsen varer dessverre ikke lenge. Etter 15 min utligner Bergsøy etter at de kommer seg rundt på venstresiden og et godt innlegg blir omsatt til scoring.
Like etter har Sander Jacobsen en god sjanse, men skuddet blir reddet på streken. Sander fikk i Daniel's fravær sin første a-kamp fra start og klarte seg meget bra. Han er førsteårs junior og vi vil garantert bli et fast innslag på a-laget i årene som kommer. Bergsøy kommer også til en stor sjanse til i første omgang, men alene med keeper møter Bergsøyspissen sin overmann.I løpet av andre omgang blir det etterhvert slik at vi måtte forsvare oss mer enn vi klarte å angripe, men selv om Bergsøy hadde ballen mye rydder vi godt unna inne i sekstenmeteren. Og det forsvarspillerne ikke tok reddet en meget god Jonas Mathiesen. Vi får i tillegg to store sjanser, men dessverre uten uttelling. Den første sjansen er det Steffensen som får, men skuddet blir reddet av en god engelskmann i bergsøymålet. Den andre sjansen er det Daniel Nærø som får, men alene med keeper går avslutningen dessverre over mål. Daniel er toppscorer på juniorlaget og fikk sin debut på a-laget i dag.
Like før slutt klarer en av Bergsøys mange "leiesoldater" å overliste Jonas, og dermed var tapet et faktum. Alt i alt taper vi fortjent, men det er selvfølgelig surt når målet kommer ett minutt før slutt. Uansett skal vi være fornøyd med innsatsen vi legger til grunn, alle spillerne er lojale og jobber steinhardt for hverandre. For litt over en måned siden ble vi rundspilt på samme bane i en treningskamp, og i dag viser vi at vi er på høyde med et lag som absolutt bør kjempe i toppen med tanke på hvilke ressurser og fasiliteter de råder over.Selv om vi ikke har noen grunn til å henge med hodet er det viktig at vi ikke nøyer oss med å nesten lykkes. Hvis vi er blir tilfreds med "nesten prestasjoner" kommer vi aldri til å bli bedre. Nå må vi finne ut hva vi ikke var gode nok på også får vi jobbe knallhardt framover. Vi vet hvor deilig det er å vinne, og den følelsen vil vi kjenne på flere ganger i år!Dagens beste for Rollon var Jonas Mathiesen.
AlexKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.