Rollon - Sogndal2 2-1 Alex har ordet!

Postet av SPKL Rollon den 9. Nov 2016

fyrverkeri.jpg


Seier i årets siste kamp.


Sesongen ble avsluttet med seier mot et robust Sogndal-2, og vi avsluttet dermed med 3 kamper på rad uten tap.
Kampen startet med et bra Rollon-overtak, men som ofte før scorer motstanderene det første målet. Forsvaret slurver litt når de skal klarere et innlegg og ballen detter rett ned i beina på en sogndalspiller, som setter ballen enkelt i mål. Etter målet bølger kampen litt frem og tilbake uten at noen av lagene får ballen i mål.

I andre omgang virket det som om alt vi har trent på i heile år kom ut på en gang. Vi klarte å variere spillet vårt og presset Sogndal bakover i banen. Til slutt sto de bare rundt egen 16-meter og forsvarte seg. Men i det 80. minutt klarte de ikke å stå i mot. Daniel slo en meget god corner som Børge fikk headet inn. Etter målet fortsatte vi bare å kjøre på, og fem minutt før slutt fikk vi frispark utenfor 16-meteren. Og frisparket satt Daniel like godt rett i mål. Sogndal klarte ikke å presse frem en sluttspurt og vi vant til slutt fullt fortjent. Andreomgangen er nok spillemessig det beste vi har gjort i år. Det eneste vi kan sette fingeren på er at vi ikke utnytter det spillemessige overtaket mer effektivt.

Vi har i år lært utrolig mye som klubb, jeg har lært mye som trener og mange spillere har fått verdifull erfaring på er nytt nivå.
Forskjellen mellom 4. og 3. divisjon er formidabel på alle måter, og selv om vi ikke har prestert på topp reint sportslig, så har vi alle forbedret oss på veldig mye. Vi er et mye bedre lag i dag enn det vi var når vi rykket opp i fjor, og vi skal fortsatt "satse" som om vi var i 3 div. Neste år blir det mest sannsynlig ingen kamper i helgene og ingen laaaange borteturer, og det vil medføre at vi kan stille et jevnere mannskap enn i år.

Vi ser altså nå framover og retter fokuset mot den "nye" og meget spennende 4 divisjon. Det kommer til å bli mange morsomme lokaloppgjør som potensielt kan trekke veldig mye folk. Det blir fort litt mer interesse rundt kampene når motstandere som Florø2 og Surnadal blir byttet ut med f.eks Godøy og Emblem.

Til slutt vil jeg rette en kjempestor takk til alle som har bidratt til at "eventyret" i 3. divisjon i det hele tatt var mulig å gjennomføre. Mange unger og foreldre fra yngres avdeling har bidratt som ballhentere, vakter, kioskpersonell m.m. Vi har også noen fantastiske sponsorer som støtter oss i tykt og tynt. Vi har også hatt noen fantastiske borteturer med Turistbussen Ålesund. Alltid flinke og serviceinnstilte sjåfører og behagelige busser.

Tusen takk alle sammen!!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.