Seriestart fredag 21 april 18.30 ROLLON - FK SYKKYLVEN

Postet av SPKL Rollon den 20. Apr 2017

Seriestart.

Fredag 18.30 mot FK Sykkylven Rollon Park

Selv om vi allerede har spilt to tellende kamper kribler det godt i en fotballskrott når vi nærmer oss seriestart. Nå får vi se om det vi har jobbet med holder mål mot våre divisjonskollegaer. Vi har hatt ca 60 økter medregnet treningsleir, treningskamper og cup-kampene. Vi har aldri trent så mye i løpet av oppkjøringen tidligere. Det at Trond Østrem har fått ansvar for den tekniske biten av opplegget har tilført oss en ny dimensjon. Vi kan i mye større grad variere måten vi spiller på, noe som gjør oss mer uforutsigbar enn tidligere. Det at vi er to trenere har også gitt oss muligheten til å splitte gruppa og trene på offensive og defensive moment langt oftere enn tidligere. På denne måten trener vi mye mer effektivt. I tillegg så har Jonas Nordal hjulpet oss med å legge opp treningene mtp intensitet, belastning og utholdenhetstrening. Vi skal med andre ord være godt rustet når FK Sykkylven kommer på besøk.

Når det gjelder motstanderen så er jeg faktisk veldig uenig med "ekspertene" som spår de i bunnen av tabellen. Sykkylven kan lage trøbbel for de fleste med sin oppofrende spillestil. De har også spillere med det lille "ekstra" og som kan avgjøre kamper på egenhånd.
Klarer vi å komme oss opp på nivået vi har vist i en del kamper i vinter skal vi bli tøff å slå, men vi tar ingenting for gitt. Vi vet at i 4 divisjons så må man fighte for hver eneste ball og at innsats er den viktigste faktoren når man skal vinne fotballkamper.

Vi gleder oss veldig til alle de spennende oppgjørene og håper publikum kjenner sin besøkelsestid, for årets 4 divisjon er lokalfotball på sitt aller beste!

Alex


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.