GOD JUL OG GODT NYTTÅR TIL ALLE SOM ER GLADE I SPKL. ROLLON

Postet av SPKL Rollon den 22. Des 2023

God Jul og Godt Nyttår

 

Året 2023 nærmer seg slutten. Dette har vært et innholdsrikt år for hele klubben.

Klubbens fotballavdeling har i år hatt en flott aktivitet. Vårt A-lag klarte en flott 4. plass i 4. divisjon. Våre ungdomslag hevder seg svært godt og flere av våre spillere har representert klubben på Cuper, nasjonale tiltak, krets og fylkeslag.

Håndballen i klubben er i et lite vakuum. For første gang på mange år klarte vi dessverre ikke å stille seniorlag, men vi erfarer at dette er et ønske fra klubbens utøvere og frivillige. Klubbens hovedstyre, håndballutvalget og administrasjonen vi i tiden som kommer sette av tid og ressurser slik at Rollon – håndballen igjen kan komme på leppene til byens innbyggere. Vi vil at ungdommene våre skal se en fremtid i å være i klubben, også på håndball.

Vårt klubbhus har i år vært utleid til Barnas Hage, men vil forhåpentligvis ta bygget tilbake til eget bruk utpå høsten. På Rollonhytta er det mye aktivitet, godt styrt av Randi og Arne Olsen.

I 2024 er klubben 110 år, og vår hytte på Sulafjellet er 100 år. Dette skal markeres, både på hytta, i Larsgården og i byen. Vi gleder oss – da skal vi vise oss frem!

Spkl. Rollon består av nesten 500 medlemmer. 350 av disse er aktive og er i alle aldre. Noen av disse blir kanskje den neste Erling Braut Håland eller Gro Hammerseng. Men de fleste vil være de som skal jobbe i byen eller regionen. I Spkl. Rollon er det en fantastisk gjeng med frivillige som sørger for at barn, ungdom og andre får en meningsfull fritid – en ekstra takk til dere! Våre samarbeidspartnere og sponsorer skal heller ikke glemmes – uten dere så hadde vi ikke kunne gitt det tilbudet vi har i dag.
 Med denne oppsummeringen og det tradisjonelle julebildet fra Arne Øksenvåg ønsker vi alle en riktig god jul og et godt nyttår. Vi ser frem til jubileum og mer aktivitet i 2024.

 

Styret og administrasjonen i Spkl. Rollon


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.