TINE og Rema 1000 Fotballskole 2024

Postet av SPKL Rollon den 23. Apr 2024

No er det åpent for påmelding til årets fotballskole. I år, som i fjor kjører Guard, Rollon og Aafk Fortuna TINE og Rema 1000 Fotballskole på Aksla Stadion. Fotballskolen er de første 2 ukene av sommerferien (uke 26 og 27). 

TINE og Rema 1000 fotballskole i regi av Guard og Rollon går av stabelen uke 26 (mandag 24.06 - fredag 28.06) og uke 27 (mandag 01.07 - fredag 05.07). Dette vil i hovudsak foregå på Aksla Stadion. Arrangementet gjelder for 1. klasse til 6. klasse (Født 2017-2012).

AaFK utviklingsavdeling og AaFK Fortuna står for det sportslige opplegget og blant anna instruktører.

Se video fra fotballskolen i 2022 her: https://vimeo.com/726293803?share=copy

Ønsker du å melde på ditt barn til TINE og Rema 1000 fotballskole, KLIKK HER. Meir informasjon om fotballskolen står lenger nede.

 

AaFK Fortuna kjører egen "Sommerproff"

Er du jente mellom 13 år til 16 år, er AaFK Fortunas fotballskole, kalt "Sommerproff" noe for deg. Dette vil gå av stabelen uke 26 (mandag 24.06 - onsdag 26.06) og uke 33 (mandag 12.08 - onsdag 14.08). Dette vil i hovudsak foregå på Aksla Stadion. Arrangementer gjelder for 7. klasse til 10. klasse jentene (Født 2011-2008). Er du interessert i å delta på "Sommerproff", så KLIKK HER for meir informasjon og påmelding.

Ønsker du å melde på ditt barn til AaFK Fortunas "Sommerproff", så kommer du direkte til påmeldingsskjema ved å KLIKKE HER.

 

Et bilde som inneholder person, Menneskeansikt, klær, smilAutomatisk generert beskrivelse Et bilde som inneholder friidrett, sport, person, utendørsAutomatisk generert beskrivelse

Alle er velkommen

Du trenger ikke å elske fotball eller være medlem av klubbene for å delta på vår skole. Det holder at du har lyst til å tilbringe noen sommerdager med venner eller være i aktivitet. Så passer det selvfølgelig også for deg som elsker fotball.

Du kan melde deg på for en av ukene eller begge uker.

Opplegg for alternativ aktivitet:

I år som i fjor, har vi ekstra fokus på alternative aktiviteter og satser derfor på å få med oss instruktører med bakgrunn fra turn, friidrett eller andre idretter. Disse vil planlegge og ha aktivitetsøkter fra sine idrettsgrener. Det vil selvsagt også være rom for frilek også.

 

Samarbeid med AaFK utviklingsavdeling og AaFK Fortuna.

AaFK utviklingsavdeling og AaFK Fortuna vil bidra med eit spesielt godt opplegg for alle jenter på Guard og Rollons fotballskole. Dei vil ha ansvaret for det sportslige og vil bidra med instruktører til TINE og Rema 1000 Fotballskole.

Et bilde som inneholder utendørs, gress, person, klærAutomatisk generert beskrivelseEt bilde som inneholder gress, utendørs, himmel, personAutomatisk generert beskrivelse

Arenaer

Hovedarenaen vil i år være Aksla Stadion. Den er godt tilrettelagt for allsidig aktivitet og vi trives godt der.

Vi vil i tillegg kunne ha økter eller aktivitet på andre arenaer. All oppmøte og henting likevel skje på Aksla Stadion.

Teksten fortsetter under bildet

Et bilde som inneholder utendørs, himmel, friidrett, sportAutomatisk generert beskrivelse

Mat og Servering

Maten i år sponses av Rema 1000 Gåseid, og også i år vil alle få varmmat til lunsj, og frukt og drikke gjennom dagen. Selvsagt er Cetina også i år kjøkkensjef. Hun har ikke hele menyen klar enda, men i fjor vi vi blant annet kjøttboller, spagetti, tomatsuppe og hjemmelaget pizza.