INSPIRASJONSKVELD FØR AVREISE TIL TRONDHEIM

Postet av SPKL Rollon den 26. Apr 2024

I dag tok vårt J2011/ 2012 – lag turen til Trondheim hvor de skal spille cup. Hele laget hadde store forventninger når de satte seg på bussen Nordover. I går kveld tok håndballutvalget initiativ til et foredrag sammen med J2009.

 

             

Vi var så heldige å få Knut Befring til å snakke litt om sin erfaring med å trene gode ungdomslag i håndball. Befring er sportsjournalist i Oppland Arbeiderblad, men var for 10 år siden trener for en lovende generasjon 98 – jenter i Gjøvik HK, hvor flere av de spiller topphåndball. I foredraget snakket han om å inkludere alle og ikke minst foreldrenes rolle i ungdomsidretten. Ikke nok med at han poengterte viktigheten av å trene mye og riktig. Selv om mange fortsatt er aktiv i idretten, fortalte han viktigheten av å utvikle gode og sunne mennesker. Han fortalte med glede hvordan han kan se tilbake på en flott tid sammen med både spillere og foresatte – mennesker som han fortsatt holder kontakten med.

 

                                 

 

Etter foredraget ble det en fellestrening med våre eldste lag ledet av Befring, og han fokuserte mye på basistrening og gode øvelser. Det ble servert frukt som ble sponset av vår gode samarbeidspartner Rema 1000. Vi takker for en hyggelig kveld, og håper at alle som var til stede hadde en nyttig og inspirerende kveld. En stor takk også til Knut Befring som tok seg tid til dette i en travel hverdag.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.