NYTT MEDLEMSSYSTEM I SPKL. ROLLON - ER DU MEDLEM?

Postet av SPKL Rollon den 29. Mai 2024

Klubben vår har den siste hatt en prosess der vi har byttet medlemssystem.  Etter vurderinger falt valget på Spond – dette for å sikre effektiv og korrekt medlemshåndtering.

Første runde med både medlemskap og treningsavgift er nå gått ut. Samtidig så er det slik at noen av våre aktive medlemmer har falt utenfor, eller har mangelfull kontaktinformasjon. Det er viktig for både klubb og spiller at våre medlemmer er korrekt registret - dette handler om både spillerens sikkerhet og klubbens økonomi. Dette er en jobb som må gjøres av både klubbens styre/ administrasjon, lagledelse og utøveren selv.

 


Det er allikevel viktig å presisere at alle skal ha mulighet for å være en del av Sportsklubben Rollon, uavhengig av økonomien. Vi vet alle at vi lever i en «dyrtid», noe som også er tilfellet i klubben vår.  Dersom økonomiske barrierer er en utfordring, ber vi dere om å ta kontakt med Daglig Leder Kristoffer Solheimsnes på dagligleder@rollon.no eller via telefon 994 27 060.

Vi oppfordrer også foresatte og andre som er glad i SPKL. Rollon til å bli medlem i klubben vår, på denne måten kan dere støtte opp om vårt viktig arbeid for barn, ungdom og voksne i Ålesund by.  

Bli medlem her: https://club.spond.com/landing/signup/skrollon/form/C4C16A84B130483896CC4283EE910A6E


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.