VELLYKKET FOTBALLKVELD I SPKL. ROLLON

Postet av SPKL Rollon den 4. Jun 2024

3 Ivrige damer rundt fotballen og arrangement i Spkl. Rollon tok i går initiativet til å samle lagenes ledelse til en gjennomgang av sesongen så langt, og hvilke aktiviteter som skulle skje resten av sesongen. Alle lagene fra bredde og helt opp til A – Laget var representert og det ble nyttig erfaringsutveksling for alle som var til stede.


    

Ann-Christin Skog, Agnethe Skårbrevik og Ingrid Muriaas- Iversen snakket om de ulike rollene i lagene. Videre så tok Daglig Leder Kristoffer Solheimsnes ordet hvor han informerte om status omkring fotballen, og behov for personer i frivillige verv slik at vi sammen kan løfte fotballen i Larsgården.


 

 

Trond Østrem fortalte videre om hvordan A-laget jobbet rundt det å skape et godt lag miljø både på og utenfor banen, og hvor viktig det var å ta vare på hverandre – kanskje det er det som faktisk er grunnen til at vi nå befinner oss helt i toppen av «Sunnmøres Elieserie»?

Kvelden ble avsluttet med at Jens Urke snakket om hvilke behov vi hadde i fotball gruppen i Rollon, med den hensikt i å få med flere personer som kan gjøre en jobb for klubben  – for på den måten å skape en enda bedre aktivitet i Spkl. Rollon. Vi vet at noen etter denne kvelden er på «glid» i forhold til å gjøre en jobb for fotballgruppen i klubben vår.

 


En stor takk til initiativtakerne, og alle som bidro!

 

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.