Florø2 - Rollon 4-2 Alex har ordet!

Postet av SPKL Rollon den 25. Jun 2016

IMG_2928.PNG


Med tre kamper på 7 dager, og den siste en langtur til Florø, fikk vi kjenne på 3 divisjonens tøffe hverdag. Kampen mot Herd satt sine spor med alvorlige skader og karantener, men vi reiste til Florø for å vinne.

Dessverre så var vi alt annet enn klar for kamp når dommeren blåste, og det unge Florø-laget fikk kampen ganske raskt inn i sin bane.
Vi sover gang på gang når Florø vender spillet sitt, og de får alt for lett utfordre backene våre. I tillegg klarer vi dessverre heller ikke å være våken nok på faste situasjoner som kast, frispark og cornere. Alt i alt vinner Florø fullt fortjent, selv om vi midtveis i 2. omgang var ajour etter mål av John Åge og Iver.
I denne kampen var ikke kollektivet samlet nok, hverken med eller uten ball, og når de fleste også presterte under pari individuelt blir det vanskelig å vinne kamper, uansett divisjon.
Florø er et lag jeg mener vi bør være på høyde med om vi spiller opp i mot vårt beste, men en tøff uke og en lang busstur skal faktisk få litt av skylden denne gangen.

PS! Jeg vil gjerne skryte av dommeren som mandag tok kontakt for å få klarhet i en omdiskutert situasjon. Det er første gang jeg har opplevd lignende fra en representant fra dommerstanden. Respekt!!

Hilsen midlertidig 3.divisjonstrener Løwensprung.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.