INSPIRASJONSKVELD FØR AVREISE TIL TRONDHEIM

Postet av SPKL Rollon den 26. Apr 2024

I dag tok vårt J2011/ 2012 – lag turen til Trondheim hvor de skal spille cup. Hele laget hadde store forventninger når de satte seg på bussen Nordover. I går kveld tok håndballutvalget initiativ til et foredrag sammen med J2009.

 

             

Vi var så heldige å få Knut Befring til å snakke litt om sin erfaring med å trene gode ungdomslag i håndball. Befring er sportsjournalist i Oppland Arbeiderblad, men var for 10 år siden trener for en lovende generasjon 98 – jenter i Gjøvik HK, hvor flere av de spiller topphåndball. I foredraget snakket han om å inkludere alle og ikke minst foreldrenes rolle i ungdomsidretten. Ikke nok med at han poengterte viktigheten av å trene mye og riktig. Selv om mange fortsatt er aktiv i idretten, fortalte han viktigheten av å utvikle gode og sunne mennesker. Han fortalte med glede hvordan han kan se tilbake på en flott tid sammen med både spillere og foresatte – mennesker som han fortsatt holder kontakten med.

 

                                 

 

Etter foredraget ble det en fellestrening med våre eldste lag ledet av Befring, og han fokuserte mye på basistrening og gode øvelser. Det ble servert frukt som ble sponset av vår gode samarbeidspartner Rema 1000. Vi takker for en hyggelig kveld, og håper at alle som var til stede hadde en nyttig og inspirerende kveld. En stor takk også til Knut Befring som tok seg tid til dette i en travel hverdag.
LARSGÅRDEN BLE HVIT OG BLÅ!

Postet av SPKL Rollon den 26. Apr 2024

Forrige fredag hadde A-lag i 4. divisjon sin serie premiere på hjemmebane. I tradisjonens tro hadde fotballen i kick–off, og alle lagene ble presentert. Ikke nok med det ble også klubbens håndballag presentert – en flott måte å markere at det er slutt på deres sesong.

 
Kveldens konferansier var Kine Norheim, som ledet oss trygt gjennom hele programmet. Det ble også servert brus, is og pølser til våre spillere, og i kiosken kunne man få smake på jubileumskaken som var levert av Brisk. Det var også mulighet til å få kjøpt skjerf og flagg, og mange benyttet seg av denne muligheten – vi farget Larsgården hvit og blå!

  

Som en flott avslutning på kvelden spilte klubbens A-lag kamp mot SIF/Hessa, som vi for øvrig vant. Vårt A-lag topper dermed tabellen i 4. divisjon før de i dag tar turen til Volda – vi ønsker de lykke til.

En stor takk til alle som bidro til denne kvelden!


TINE og Rema 1000 Fotballskole 2024

Postet av SPKL Rollon den 23. Apr 2024

Nå er det åpent for påmelding til årets fotballskole. I år, som i fjor kjører Guard, Rollon og Aafk Fortuna TINE og Rema 1000 Fotballskole på Aksla Stadion. Fotballskolen er de første 2 ukene av skolesommerferien (uke 26 og 27).

TINE og Rema 1000 fotballskole i regi av Guard og Rollon går av stabelen uke 26 (mandag 24.06 - fredag 28.06) og uke 27 (mandag 01.07 - fredag 05.07). Dette vil i hovedsak foregå på Aksla Stadion. Arrangementet gjelder for 1. klasse til 6. klasse (Født 2017-2012).

AaFK utviklingsavdeling og AaFK Fortuna står for det sportslige opplegget og blant anna instruktører.

Se video fra fotballskolen i 2022 her: https://vimeo.com/726293803?share=copy

Ønsker du å melde på ditt barn til TINE og Rema 1000 fotballskole, KLIKK HER. Meir informasjon om fotballskolen står lenger nede.

 

AaFK Fortuna kjører egen "Sommerproff"

Er du jente mellom 13 år til 16 år, er AaFK Fortunas fotballskole, kalt "Sommerproff" noe for deg. Dette vil gå av stabelen uke 26 (mandag 24.06 - onsdag 26.06) og uke 33 (mandag 12.08 - onsdag 14.08). Dette vil i hovudsak foregå på Aksla Stadion. Arrangementer gjelder for 7. klasse til 10. klasse jentene (Født 2011-2008). Er du interessert i å delta på "Sommerproff", så KLIKK HER for meir informasjon og påmelding.

Ønsker du å melde på ditt barn til AaFK Fortunas "Sommerproff", så kommer du direkte til påmeldingsskjema ved å KLIKKE HER.

 

Et bilde som inneholder person, Menneskeansikt, klær, smilAutomatisk generert beskrivelse Et bilde som inneholder friidrett, sport, person, utendørsAutomatisk generert beskrivelse

Alle er velkommen

Du trenger ikke å elske fotball eller være medlem av klubbene for å delta på vår skole. Det holder at du har lyst til å tilbringe noen sommerdager med venner eller være i aktivitet. Så passer det selvfølgelig også for deg som elsker fotball.

Du kan melde deg på for en av ukene eller begge uker.

Opplegg for alternativ aktivitet:

I år som i fjor, har vi ekstra fokus på alternative aktiviteter og satser derfor på å få med oss instruktører med bakgrunn fra turn, friidrett eller andre idretter. Disse vil planlegge og ha aktivitetsøkter fra sine idrettsgrener. Det vil selvsagt også være rom for frilek også.

 Samarbeid med AaFK utviklingsavdeling og AaFK Fortuna.

AaFK utviklingsavdeling og AaFK Fortuna vil bidra med eit spesielt godt opplegg for alle jenter på Guard og Rollons fotballskole. Dei vil ha ansvaret for det sportslige og vil bidra med instruktører til TINE og Rema 1000 Fotballskole.