SJØMATKOMPANIET ER NY HOVEDPARTNER

Postet av SPKL Rollon den 11. Jul 2024

Spkl. Rollon er svært fornøyde med at Sjømatkompaniet har gått inn som en av klubbens største samarbeidspartnere og vil være spesielt synlig på klubbens A-lag.

Sjømatkompaniet ble etablert i 2014, og driver primært med salg og foredling av laks. Deres kunder befinner seg over hele verden. Siden oppstarten har bedriften opplevd en sterk vekst, og de ønsker å etablere seg i nye markeder rundt om i verden.

Bedriften kjennetegnes av ansatte med hjerte for fotball og Ålesund by. Helt siden samtalene med Sjømatkompaniet startet har vi sett at de har et svært godt arbeidsmiljø, og hele klubben er svært stolte over at vi har fått med de på laget. Vår kaptein Andreas Blindheim Jobber til daglig i Sjømatkompaniet, mens flere av deres ansatte er til stede på våre kamper – dette setter hele klubben stor pris på.

Vi ønsker Sjømatkompaniet velkommen som samarbeidspartner, og er fornøyde med at dere har skrevet en avtale som strekker seg ut 2025.



KJØP SUPPORTEREFFEKTER TIL SOMMERENS TURNERINGER HOS VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE!

Postet av SPKL Rollon den 8. Jul 2024

Selv om kanskje ikke værgudene skulle tilsi at det er sol og sommer, så viser kalenderen det. Sommer er for mange ensbetydende med cuper både innenlands og utenlands. For at alle våre supportere skal få mulighet til å skaffe seg både skjerf og flagg har vi nå plassert dette hos flere av våre samarbeidspartnere. Da kan du faktisk kombinere en hyggelig handel, samtidig med at du skaffer deg skjerf og flagg.


Du finner våre supporter effekter hos Rongve i Breivika, Rema 1000 Gåseid og Eurospar Larsgården – du vipser direkte til klubben.  



KJØP SUPPORTEREFFEKTER TIL SOMMERENS TURNERINGER HOS VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE!

Postet av SPKL Rollon den 8. Jul 2024

Selv om kanskje ikke værgudene skulle tilsi at det er sol og sommer, så viser kalenderen det. Sommer er for mange ensbetydende med cuper både innenlands og utenlands. For at alle våre supportere skal få mulighet til å skaffe seg både skjerf og flagg har vi nå plassert dette hos flere av våre samarbeidspartnere. 


Da kan du faktisk kombinere en hyggelig handel, samtidig med at du skaffer deg skjerf og flagg. Du finner våre supporter effekter hos Rongve i Breivika, Rema 1000 Gåseid og Eurospar Larsgården – du vipser direkte til klubben! 



STRANDMAN MED PÅ LAGET VIDERE - FORTSETTER SOM TRENER OG BLIR SPORTSLIG LEDER!

Postet av SPKL Rollon den 26. Jun 2024

Spkl. Rollon er svært fornøyde med at Roar Strandman har takket ja til å fortsette som trener for vårt lovende 2009 - lag, samtidig som han blir Sportslig Leder. Strandmans lag deltok tidligere i år på sluttspillet i Regions serien hvor de ble nummer 3, samtidig som flere av jentene i helgen var til stede på regional samling.

 


Roar er en ekte Rollon – gutt med et bankende hjerte for både klubb og idrett, og har i tillegg tatt på seg rollen som sportslig leder ovenfor våre ungdomslag og bistå med rekruttering og spillerutvikling opp mot vårt kommende seniorlag. Han skal samarbeide tett om dette arbeidet med en annen person som vi skal presentere i nær fremtid.

Vi er svært fornøyde med at Roar har takket ja, og vi ønsker han masse lykke til i det viktige arbeidet han skal gjøre i klubben vår!



ROLLON OG NTNUI SAMMEN OM SENIORTILBUD I HÅNDBALL

Postet av SPKL Rollon den 21. Jun 2024

Spkl. Rollon og NTNUI har bestemt seg for å tilby senior håndball for sesongen 2024/ 2025. Etter en sesong uten A-lags tilbud i Spkl. Rollon er det nå bestemt at vi sammen med NTNUI skal stille lag i 5. div damer.


Dialogen mellom klubbene startet allerede for en tid tilbake, da NTNUI ønsket et tettere samarbeid med lokale idrettslag. Sportsklubben Rollon ser på dette som svært interessant, da vi ønsker et eget A-lag som våre barn og ungdom kan se opp til. Samtidig så er det slik at vi som den nærmeste klubben til NTNU har en oppgave å ivareta og samarbeide med universitetsmiljøet.

Sammen med klubbene ønsker vi å nå ut til alle i byen vår som ønsker å spille håndball for å ha det sosialt og være i aktivitet. Vi ser for oss 1 trening og kamp pr. uke, og her er alle velkommen!

Rekrutteringen av spillere er allerede godt i gang, og vi håper at mange vi ta del i det flotte håndballmiljøet vi ønsker å skape i Larsgården.

 

Spørsmål kan rettes til: 

For NTNUI: 

Karen Viktoria Waade - karen.waade@ntnu.no

Simen Vangberg - simenvan@stud.ntnu.no          

 

For Sportsklubben Rollon: 

Susanne Sæther Kvasnes   susanne.saether.kvasnes@gmail.com

 

Generelle Henvendelser: 

Daglig Leder Sportsklubben Rollon

Kristoffer Solheimsnes 

dagligleder@rollon.no

99427060