ROLLON OG NTNUI SAMMEN OM SENIORTILBUD I HÅNDBALL

Postet av SPKL Rollon den 21. Jun 2024

Spkl. Rollon og NTNUI har bestemt seg for å tilby senior håndball for sesongen 2024/ 2025. Etter en sesong uten A-lags tilbud i Spkl. Rollon er det nå bestemt at vi sammen med NTNUI skal stille lag i 5. div damer.


Dialogen mellom klubbene startet allerede for en tid tilbake, da NTNUI ønsket et tettere samarbeid med lokale idrettslag. Sportsklubben Rollon ser på dette som svært interessant, da vi ønsker et eget A-lag som våre barn og ungdom kan se opp til. Samtidig så er det slik at vi som den nærmeste klubben til NTNU har en oppgave å ivareta og samarbeide med universitetsmiljøet.

Sammen med klubbene ønsker vi å nå ut til alle i byen vår som ønsker å spille håndball for å ha det sosialt og være i aktivitet. Vi ser for oss 1 trening og kamp pr. uke, og her er alle velkommen!

Rekrutteringen av spillere er allerede godt i gang, og vi håper at mange vi ta del i det flotte håndballmiljøet vi ønsker å skape i Larsgården.

 

Spørsmål kan rettes til: 

For NTNUI: 

Karen Viktoria Waade - karen.waade@ntnu.no

Simen Vangberg - simenvan@stud.ntnu.no          

 

For Sportsklubben Rollon: 

Susanne Sæther Kvasnes   susanne.saether.kvasnes@gmail.com

 

Generelle Henvendelser: 

Daglig Leder Sportsklubben Rollon

Kristoffer Solheimsnes 

dagligleder@rollon.no

99427060JANSEN ELETKRO ER PATRIOT - NY SAMARBEIDSPARTNER I SPKL. ROLLON

Postet av SPKL Rollon den 31. Mai 2024

Sportsklubben Rollon er svært stolte over at Jansen Elektro er ny samarbeidspartner hos oss. Jansen Elektro er en el – installatør fra slutten av 70 – tallet, og drives nå av 2. generasjon Jansen.

 

 

                 

Pål Jansen sier at bedriften satser både innenfor privatmarked, industri og offshore. Bedriften har 13 ansatte, hvor flere av disse er tilknyttet klubben vår. Motivasjonen for å bli med i Sportsklubben Rollon er synliggjøring og ikke minst å støtte opp om det viktige arbeidet som gjøres blant barn og ungdom. Vi ønsker Jansen Elektro velkommen med på laget som ny samarbeidspartner i Spkl. Rollon. NYTT MEDLEMSSYSTEM I SPKL. ROLLON - ER DU MEDLEM?

Postet av SPKL Rollon den 29. Mai 2024

Klubben vår har den siste hatt en prosess der vi har byttet medlemssystem.  Etter vurderinger falt valget på Spond – dette for å sikre effektiv og korrekt medlemshåndtering.

Første runde med både medlemskap og treningsavgift er nå gått ut. Samtidig så er det slik at noen av våre aktive medlemmer har falt utenfor, eller har mangelfull kontaktinformasjon. Det er viktig for både klubb og spiller at våre medlemmer er korrekt registret - dette handler om både spillerens sikkerhet og klubbens økonomi. Dette er en jobb som må gjøres av både klubbens styre/ administrasjon, lagledelse og utøveren selv.

 


Det er allikevel viktig å presisere at alle skal ha mulighet for å være en del av Sportsklubben Rollon, uavhengig av økonomien. Vi vet alle at vi lever i en «dyrtid», noe som også er tilfellet i klubben vår.  Dersom økonomiske barrierer er en utfordring, ber vi dere om å ta kontakt med Daglig Leder Kristoffer Solheimsnes på dagligleder@rollon.no eller via telefon 994 27 060.

Vi oppfordrer også foresatte og andre som er glad i SPKL. Rollon til å bli medlem i klubben vår, på denne måten kan dere støtte opp om vårt viktig arbeid for barn, ungdom og voksne i Ålesund by.  

Bli medlem her: https://club.spond.com/landing/signup/skrollon/form/C4C16A84B130483896CC4283EE910A6EROLLONS HÅNDBALLSKOLE

Postet av SPKL Rollon den 28. Mai 2024HUSK TOGET 17. MAI

Postet av SPKL Rollon den 15. Mai 2024


Noen har meldt seg på, og vi vet at mange vil være med; det betyr at vi er klare for å gå i tog 17. mai.


Klubben har i år gått til anskaffelse av skjerf og flagg i ulike størrelser, og disse vil selvfølgelig være synlige på nasjonaldagen. Oppstilling i toget er kl. 09:15, og vi håper at alle er på plass senest kl. 09:30. 

Vi gleder oss, og vi håper at så mange som mulig vil være med å markere nasjonaldagen og sportsklubben Rollon denne dagen.


Styret/ Administrasjonen